Geen objecten gevonden

Het Kreekpark

Tussen de Scheldestraat en de Eemstraat ontwikkelen wij het Kreekpark: een parkachtige omgeving met kreekjes, veel groen en rust. Alle faciliteiten als winkelen, openbaar vervoer, bibliotheek en zorg  liggen op loopafstand. In het Kreekpark komen de projecten het Kasteel en het Landhuis en is het mogelijk om uw eigen woning te realiseren.

fileadmin/user_upload/Woningstichting_Den_Helder/Projecten/Tiny_House/Nieuwsbrief_13_Tiny_Houses_Falgatuinen_maart_2021.pdf

Bouw uw eigen woning in het Kreekpark
De zelfbouwlocatie Kreekpark ligt op de hoek van de Scheldestraat en de Texelstroomlaan. In het Kreekpark kunt u uw eigen woning realiseren. Binnen de richtlijnen concept beeldkwaliteitplan Kreekpark (neem voor meer informatiecontact op met Woningstichting) bepaalt u de uitstraling van uw toekomstige woning. Over de indeling van uw woning beslist u uiteraard zelf, in overleg met de architect. Gedurende het hele ontwikkelproces heeft u zelf invloed op het eindresultaat en houdt u alle kosten zelf in de hand. Neem voor meer informatie contact op met ons.

Het Kasteel
Op de hoek Scheldestraat/Marsdiepstraat realiseren wij het Kasteel. Bekijk de projectpagina Scheldestraat-Kasteel voor meer informatie.

Het Landhuis
Aan de Scheldestraat komt Het Landhuis.  Bekijk de projectpagina Scheldestraat-Landhuis voor meer informatie.

Deel deze pagina

 
Annuleren

Waarmee kunnen wij je helpen?

Begin hier met zoeken!

Geen resultaten gevonden